logo aanstoot-pekkeriet

Machinepark

Wie zijn wij? Behalve onze medewerkers is ons machinepark natuurlijk ook van belang! Zonder al deze pk’s zijn deze klussen bijna niet te klaren. Maak hieronder kennis met onze machines en ontdek wat er allemaal mogelijk is binnen ons machinepark!

Onze machines

Deze trekker wordt voornamelijk ingezet in combinatie met de versnipperaar. De Fendt 930 is in ons bezit sinds 2016 en steelt sindsdien van menig trekker-fan het hart door zowel de uitstraling als het gebruik.
Fendt 930 met versnipperaar
De Fendt 924 is een trekker met extra eigen gewicht. Om deze reden rijdt deze machine veelal rond met de haakarm of de dieplader achter zich.
Fendt 924
Deze machine is een echte alleskunner. Deze trekker is erg wendbaar door de compacte vormgeving maar heeft een groot vermogen!
Fendt 720
Deze trekker wordt vooral gebruikt bij het vervoeren van grondstoffen en sloopafval in combinatie met een van de dumpers.
John Deere 6810
Met grote volumes weet deze machine wel raad! De Liebehrr 914 wordt ingezet bij sloop en grondverzet. Door de rups wordt het gewicht van de machine beter verdeeld en is de machine erg stabiel.
Liebherr 914 (rups)
Het draaikantel stuk aan de giek van de Liebehrr 314 zorgt voor een groot bereik. Dit is gemakkelijk bij voorbereidend grondwerk.
Liebherr 314 (mobiel, draaikantelstuk)
De Liebehrr 312 heeft een hoge bodem vrijheid, zodat locaties met stobben alsnog goed te bereiken zijn. Boswerk en sorteerwerk is daarom voor deze kraan een simpele klus.
Liebherr 312 (mobiel)
Voor de kleinere plannen in uw tuin is deze kraan perfect. Deze minikraan wordt voornamelijk toegepast binnen het aanleggen van tuinen, leiding werk en op de plekken waar alleen kleine machines ingezet kunnen worden.
Bobcat minikraan
Dit is de alleskunner van de machines. De shovel is handig voor zowel het laden en lossen als het vervoeren of verplaatsen van producten. Deze shovel kan zich gemakkelijk door paden manoeuvreren waardoor elke klus goed te bereiken is.
Liebherr 507 (kleine shovel)
Deze shovel wordt voornamelijk gebruikt voor het laden en lossen. De grootte zorgt voor efficiëntie en snelheid.
Liebherr 538 (grote shovel)
De stobbenfrees is een speciaal ontwikkelde machine waarmee boomstronken kunnen worden uitgefreesd. Deze stobbenfrees wordt meestal ingezet in gezamenlijkheid met de Fendt 720.
Stobbenfrees Ufkes
De bosfrees is bevestigd aan de giek van de Liebehrr 312. Het gebruik van de bosfrees staat ook wel bekend als klepelen. Klepelen is ook een ecologische maaimethode, waarbij het gras fijngeslagen wordt met draaiende stalen cilinders. Het maaisel blijft achter in de berm, composteert daar en verrijkt zo de bodem.
Bosfrees
De haakarm zorgt voor volume transport. Deze wagen kan zowel gevulde containers met zand, sloopafval en snippers vervoeren als losse containers naar hun geplande bestemming.
Haakarm carrier
De dieplader wordt ingezet voor het vervoeren van zwaar materieel. Deze wagen wordt gebruikt wanneer er meerdere zwaardere machines op één locatie aan het werk moeten of voor de rupskraan.
Dieplader
De klover gaat altijd aan het werk in combinatie met de Liebehrr 314. Deze machine zorgt ervoor dat bomen met een grote diameter verkleind worden. Op deze manier kunnen de verkleinde bomen door de versnipperaar.
Bomenklover

Contactpersoon

Dirk Pekkeriet

Eigenaar 06-532 83 783